NOUTATI

Concurs prwave.ro si kdo.ro2008-05-12

Un ceas vesel si neconventional semnat de Agatha Ruiz de la Prada poate fi castigat la un concurs PRwave – http://www.prwave.ro – si Kdo.ro – http://www.kdo.ro . Spune-i lui Kdo.ro cum sa iasa in fata, si el te premiaza - http://www.prwave.ro/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=89&func=view&catid=7&id=1232 !

Acum va puteti prezenta ideile inca o saptamana – pana pe 18 mai 2008.
Expobank Rusia face valva si isi atrage capital de imagine creand un calendar in care angajate ale bancii sunt pozate in ipostaze sexy (stire preluata de pe www.hotnews.ro).

Un tool de imagine cel putin indraznet. Dar oare si potrivit pentru imaginea unei banci?

Iata o tema pe care o lansam spre concurs: ce poate face kdo.ro, un magazin online micut, dar ambitios, cu resurse putine, pentru a iesi in fata, pentru a-si crea awareness rapid, dar eficient?

Sunt apreciate parerile sustinute pe intreg parcursul concursului inclusiv prin raspunsuri la opinii diferite.

PRwave este primul site din Romania dedicat in totalitate expertizei in PR, imagine si comunicare pentru afaceri. Dintre rubricile sale pot fi amintite Experts’ Opinion – articole scrise de specialisti romani si experti din strainatate – Case Studies, News, Forum, Events Calendar s.a. Site-ul este unicul din Romania care are un serviciu de PR integrat pus la dispozitia organizatiilor: campanii de relatii publice, imagine si comunicare online complete derulate prin intermediul site-ului. PRwave a inaugurat de asemenea si primul blog din Romania pe teme de PR – www.prwave.ro/blog. De curand a lansat si primul director complet de PR si domenii conexe: PRwave Directory: www.prwavedirectory.ro .

PRwave – unor valuri nu poti sa li te impotrivesti!

PRwave INTERNATIONAL ofera servicii de consultanta in domeniul imaginii, comunicarii si relatiilor publice tuturor companiilor care constientizeaza faptul ca relatiile profitabile pe termen lung – cu asociatii, cu media, cu toti cumparatorii, cu furnizorii, cu distribuitorii s.a.m.d. – se realizeaza si se consolideaza prin implementarea unor strategii de imagine si relatii publice coerente.

Dati un click pe kdo.ro si descoperiti o lume minunata a cadourilor de tot felul!

Intra pe www.kdo.ro si descopera in cate feluri minunate ii poti bucura pe ceilalti.