NOUTATI

7 saptamani-7 premii oferite de kdo.ro si prwave.ro2008-10-21

Am implinit un an de kdo.ro. Un an de cadouri minunate, de idei indraznete, de bucurii speciale facute celor apropiati. Timp de 7 saptamani, va vom conduce prin povestea noastra, invitandu-va sa castigati cadouri la fel de speciale, care ilustreaza perfect filozofia noastra: cadouri care nu se uita si nu pot trece neobservate.

Kdo.ro si PRwave va invita asadar la un nou concurs... aniversar. Tot ce trebuie sa faceti pentru a participa este sa raspundeti in perioada 21 octombrie - 7 decembrie la tema concursului.

 

Atentie in fiecare saptamana se acorda cate un premiu!

Intrebarea celor 7 saptamani este: Cum credeti ca am putea sa crestem si mai mari si mai frumos in urmatorul an?

Asteptam idei inspirate, idei sincere si le vom premia in fiecare saptamana, urmand intr-un mod original povestea noastra de un an: 

Multa inspiratie! Asteptam parerile voastre.

Precizari importante:
- Exista cate un castigator / saptamana
- Sunt apreciate parerile sustinute pe intreg parcursul concursului inclusiv prin raspunsuri la opinii diferite.
- Se accepta in concurs NUMAI reply-urile venite in cadrul acestui topic - nu si noi topicuri create pe forum.
- Ca sa puteti raspunde la intrebare trebuie sa fiti logat pe siteul prwave.ro. Daca nu aveti deja un cont, va puteti crea unul aici.


Recomandari: pentru a fi la curent cu fiecare nou mesaj postat in cadrul acestei conversatii, inclusiv anuntul cu persoanele desemnate castigatori, va sugeram sa va abonati la topic. De asemenea, pentru a nu risca sa pierdeti ceea ce ati scris va sugeram sa copiati interventiile inainte de a da submit.

 

» http://www.prwave.ro/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=89&func=view&catid=7&id=1696