NOUTATI

Leapsa kdo-urilor2009-01-26

Leapsa kdo-urilor este o încercare de a face oamenii sa afle si sa experimenteze ce înseamna cu adevarat sa primesti un kdo.

Cum functioneaza?

O persoana alege de pe site-ul www.kdo.ro un produs pentru cineva cu blog.

Ne trimite numele si adresa la care sa îi fie livrat produsul, plateste comanda, iar noi ne ocupam de expedierea cadoului. Cel ce primeste produsul selectat este un blogger. Acesta se va bucura în primul rând ca a primit un kdo, fara nicio ocazie speciala. Daca produsul îi place, este invitat sa scrie despre campanie pe blogul sau, mentionând persoana de la care a primit si în ce a constat kdo-ul. Daca doreste, poate achizitiona la rându-i un produs de pe site pe care sa îl trimita, mai departe, unui prieten blogger - si poate chiar preciza pe blogul sau ca a ales un cadou pentru cineva. si astfel da mai departe si continua leapsa kdo-urilor.

Daca bloggerul care primeste darul gaseste ca obiectele de pe kdo.ro si initiativa în sine merita ceva mai multa atentie, poate sa organizeze un concurs pe blogul sau - cu o tema aleasa de el. Poate achizitiona un kdo si, în loc sa îl trimita dedicat unei persoane, sa aleaga un blogger din lista celor care participa la concursul sau si sa i-l expedieze ulterior.

Câstigatorul beneficiaza de asemenea de un kdo (pe care îl cunoaste deja) si, daca doreste, poate continua si el leapsa kdo-urilor, fie oferind un alt kdo în dar unui prieten blogger, fie organizând si el un concurs.

Exista asadar doua modalitati de a continua leapsa kdo-urilor, iar alegerea de a duce mai departe campania îti apartine, un kdo primit neimpunând achizitionarea altuia.

Te asteptam pe www.kdo.ro sa alegi si tu un cadou interesant pentru unul dintre vizitatorii blogului tau - în cazul în care decizi ca a organiza un concurs este mai interesant pentru tine - sau pentru un prieten cu blog. Nu uita ca pe Kdo.ro cu fiecare click ai un cadou unic! Iar pentru ca faci parte din leapsa kdo-urilor, beneficiezi de o reducere de 10% pentru produsul/produsele alese drept cadou pentru cei dragi tie. Poti alege sa trimiti cadouri mai multor bloggeri - nu exista vreo limita în acest sens. Nu uita, când ne trimiti comanda online, sa trimiti si un email pe adresa adina@kdo.ro pentru a preciza ca faci parte din campanie si a primi aceasta reducere speciala.

 

http://loredana.prwave.ro/2009/01/26/o-surpriza-frumoasa-pentru-tine-sau-leapsa-kdo-urilor/

 

 

Le multumim  celor care au preluat ideea noastra de a bucura pe cineva sau de a scrie ca s-au bucurat ... :) :

 

http://loredana.prwave.ro/2009/02/07/o-surpriza-frumoasa-si-tu-poti-bucura-pe-cineva/

http://simonabogdan.wordpress.com/2009/01/27/vrei-si-tu-un-kdo/

 http://www.dandragomir.biz/index.php/leapsa-cadourilor.html

 http://www.secareanu.ro/2009/01/28/help-a-friend-to-help-yourself/

 http://www.corinagonteanu.com/?s=kdo&x=0&y=0

 http://ditoatepentrutotzi.blogspot.com/2009/02/kdoro-te-surprinde-magic-de-frumos.html

 http://wordsofabrokenmirror.com/2009/01/27/wobm-anniversary-contest/

http://www.dragosdehelean.ro/

http://cferseta.wordpress.com/2009/03/11/power-ball/