NOUTATI

PRODUSE NOI SI ORIGINALE DE LA GALISON2007-11-27

Kdo.ro nu se dezminte si aduce pentru clientii sai noutati cu totul speciale in portofoliu: papetarie fina sau distractiva de la Galison si Mudpuppy, cu modele grafice deosebite, semnate de ilustratori cunoscuti precum Sarah Wilkins, Gilbert Ford, Greg Clarke si altii. Formate originale si creative de dosare, mape, foi de scris sau plicuri, jurnale si carnetele pentru cele mai pretioase ganduri sau pentru zilele incarcate, foite adezive menite sa aduca un plus de viata si culoare in viata de zi cu zi.

Galison este o companie americana care produce papetarie si produse de papetarie inventive si rafinate, care si-a inceput activitatea cu papetarie creata special pentru muzeele de prestigiu din Statele Unite si a continuat apoi sa creeze game diferite de produse, pastrand calitatea si creativitatea ca principale atuuri.

De la acelasi producator american de prestigiu vine si o gama bogata de produse de papetarie si jocuri pentru copii: jurnale interactive, scheme originale de invatare (cartonase de invatare cu ilustratii, "roata planetelor") o serie originala de papetarie cu teme preluate din cartea pentru copii scrisa de Madonna, "Trandafiri englezesti", puzzle-uri si carnetele, calendare, papusi magnetice, jurnale cu lacatel si multe alte surprize atractive si speciale.

Multe dintre produsele din portofoliul Galison si Mudpuppy disponibile acum pe site-ul kdo.ro sunt castigatoare de premii acordate in Statele Unite de diverse reviste de specialitate, printre care "Parents", "Child", "Parenting", "Jane", "Woman's Day" s.a.

Descoperiti o lume minunata a cadourilor de tot felul!