NOUTATI

Concurs PRwave si Powerball2011-01-24

Incepem anul cu un concurs care va aduce premii ce va vor ajuta sa va mentineti in forma. 

Powerball-Romania va ofera in dar aceste premii.

http://www.powerball-romania.com/ va provoaca asadar la concurs si la castig. 

Concursul se desfasoara in perioada 21 ianuarie - 15 februarie si va aduce SAPTAMANAL cate un premiu - un Powerball Regular. 

Saptamanile de concurs sunt: 
- 21 ian - 25 ian;
- 26 ian - 1 feb;
- 2 feb - 8 feb;
- 9 feb - 15 feb.

Anuntam saptamanal castigatorii! Cel care a castigat intr-o saptamana nu va mai putea castiga alt premiu in concurs. La fiecare extragere participa TOATE raspunsurile venite de la inceputul concursului. Se ia insa o singura inregistrare de fiecare participant in parte. Mai mult de 3 interventii ale unei persoane, chiar si cu raspunsuri corecte, duc la descalificarea acelui utilizator din cadrul acestui concurs. 

Tot ce trebuie sa faceti pentru a putea intra in tragerea la sorti este sa raspundeti la una sau la ambele subiecte de mai jos (un singur raspuns valabil la una dintre cele 2 teme e suficient pentru a intra in tragerea la sorti):

- Scrie o declaratie de dragoste pentru persoana iubita;
- Spune-ne de ce iti doresti un powerball.

Precizam de asemenea ca dorim raspunsuri diferite - la intrebarile legate de titluri si autori - copierile nu vor fi luate in calcul.

Se accepta in concurs NUMAI reply-urile venite in cadrul acestui topic - nu si noi topicuri create pe forum.


Ca sa puteti raspunde la intrebare trebuie sa fiti logat pe site. Daca nu aveti deja un cont, va puteti crea unul aici. Va trebui apoi sa il activati din linkul ce va parvine pe email. Daca aveti conturi pe Yahoo sau Gmail va recomandam sa treceti in Address Book emailul PRwave pentru a nu va fi livrate emailurile in Bulk/Spam. Daca nu primiti imediat emailul de activare va rugam sa verificati aceste foldere - unde e posibil sa fi ajuns mesajul.

Va asteptam la discutie si va uram, de pe acum, tuturor, mult succes!

Recomandare: pentru a fi permanent la curent cu interventiile din cadrul acestei discutii, inclusiv anuntul numelui castigatorului, va recomandam sa va abonati la acest topic (atentie ca veti primi cate un mesaj de fiecare data cand se va posta o interventie, mesajele sunt in limba engleza si nu pot fi considerate SPAM).