NOUTATI

Concurs Kdo si PRwave de Ziua Copilului 2011-05-09

Se apropie 1 iunie, zi speciala pentru multi dintre noi - mai ales pentru cei mici. Cu aceasta ocazie Kdo si PRwave.ro va invita la un concurs care se desfasoara in perioada 9-29 mai 2011 si va aduce ca premiu un set de tacamuri My Family.

Tot ce trebuie sa faceti pentru a intra in concurs (indiferent ca sunteti barbati sau femei) este sa ne raspundeti ATAT in acest topic, CAT si pe PRwave.ro (utilizati acelasi nickname si postati acelasi raspuns) la urmatoarea intrebare:
- Ce reprezinta pentru tine copilul tau? 

Toate raspunsurile (mai putin cele care sunt "mistouri") vor intra in tragerea la sorti de la finalul concursului. Nu se accepta copieri ale mesajelor.

Se accepta in concurs NUMAI reply-urile venite in cadrul acestui topic - nu si noi topicuri create pe forum.

Ca sa puteti raspunde la intrebare trebuie sa fiti logat pe site. Daca nu aveti deja un cont, va puteti crea unul. Smile

Va rugam de asemenea sa raspundeti o singura data, corect, la acest concurs. Mai mult de 3 interventii ale unei persoane, chiar si cu raspunsuri corecte, duc la descalificarea acelui utilizator din cadrul acestui concurs. In tragerea la sorti finala va intra un singur raspuns/user.

Va asteptam la discutie si va uram, de pe acum, tuturor, mult succes!

Recomandare: pentru a fi permanent la curent cu interventiile din cadrul acestei discutii, inclusiv anuntul numelui castigatorului, va recomandam sa va abonati la acest topic.

 

Concurs