NOUTATI

Cadouri minunate si originale pentru sarbatorile de primavara 2008-02-08

Bine ati venit in lumea celor care nu mai au demult obligatia, ci placerea de a face cadouri cu diverse ocazii. A celor care nu se tem, ci abia asteapta o ocazie pentru a mai cumpara ceva frumos, pentru a mai face o bucurie cu tot dragul. Bine ati venit in lumea kdo.ro!

Pentru toti cei dornici sa aleaga cadouri care nu se uita, cadouri cu inspiratie si originalitate, iata o veste buna: kdo.ro are noutati si oferte speciale pentru sezonul plin al sarbatorilor.

Seturi create cu imaginatie, pentru cei dragi, pentru perechea voastra, pentru partenerii de business. Pentru Ziua Indragostitilor, pentru 1 si 8 Martie, pentru Pasti. Pentru cei indragostiti, pentru somnorosi, pentru iubitorii de culoare, pentru romantici, pentru seducatori, pentru trend-setteri, pentru cei originali, pentru iubitorii de design...

Pentru toate momentele frumoase din viata, care merita marcate cu un cadou minunat. De la seturi de sticlarie la seturi de caligrafie, de la delicatese originale de ciocolaterie la seturi deco, de la design spaniol la cel finlandez, de la pachete de relaxare la truse originale de "supravietuire" in tot felul de situatii, de la kituri de seductie la trusele roz neconventionale cu tot felul de unelte utile pentru fete.

Plus cateva noutati la fel de tentante: cani si seturi de ceramica de design suedez, cu modele grafice originale si inspirate, cerneluri colorate si parfumate, seturi de pictura in acuarela pentru incepatori, seturi de cutite pentru branzeturi fine.

Intrati cu inima deschisa pe kdo.ro si acordati-va cateva clipe de relaxare si placere admirand obiecte frumoase care se pot transforma in cadouri minunate. Si comandati ceva cu totul special pentru toate persoanele speciale din viata voastra!