NOUTATI

Truse de supravietuire in perioada sarbatorilor de la kdo.ro2008-02-27

Pentru a fi mereu siguri pe voi si pregatiti, fie ca aveti un incident cu bicicleta, mergeti la sala, e ziua nuntii voastre, aveti o calatorie de afaceri, sunteti pasionati de gradinarit sau trebuie sa fiti brusc seducatori perfecti, noile truse "de supravietuire" aduse de kdo.ro in rafturile sale virtuale sunt cadourile perfecte si perfect utile, care va salveaza din orice situatie. Continand lucruri mereu utile, dar pe care v-ati fi gandit sa le puneti impreuna si sa le aveti la indemana, trusele de supravietuire pot fi un cadou special si original pentru cei din jurul vostru sau pentru voi.

 
O alta linie de truse neconventionale completeaza noua colectie kdo.ro: trusele roz, create pentru a da o dimensiune fun lucrurilor utile in casa, in gradina sau in calatorie. Trusa de scule, trusa de masina, trusa de calatorie, trusa pentru gradinarit sau trusa PC sunt tot atatea variante ale unui cadou "roz", frumos si util, perfect pentru orice femeie din viata voastra. Niciodata batutul unui cui sau raschetarea ghetii de pe parbriz nu au fost mai distractive!

 

Bucurati-va ochii si bucurati-i pe cei dragi cu trusele-cadou de la kdo.ro! Cadouri pe care veti vrea sa vi le faceti si singuri.