NOUTATI

De Pasti, nu va lasati pe mana iepurasului! Alegeti-va cadouri inspirate de pe kdo.ro!2008-04-22

Iepurasul e obosit. Asa ca nu va bazati pe gusturile si inspiratia lui cand vine vorba de cadourile de Pasti. Improspatati-va ideile si bucurati-va ochii alegand cadouri cu totul deosebite si originale de pe www.kdo.ro.

Iata si o veste buna pentru cei dornici sa aleaga cadouri care nu se uita, cadouri cu inspiratie si originalitate: am introdus pe site posibilitatea platii cu cardul. Ca sa fie si mai simplu si mai la indemana sa faceti cadoul potrivit celor mai dragi persoane din viata voastra.

Si inca o noutate care sa va dea mai mult avant in prag de sarbatoare: toate jucariile au, pana de Pasti, reducere 10%. Iar la acestea am adaugat si promotii speciale, pentru a va ajuta sa creati cele mai frumoase si mai inspirate combinatii de cadouri.

Pasiti cu incredere in cel mai frumos si mai la indemana magazin de cadouri: www.kdo.ro. Locul unde un univers integ de lucruri de calitate si cu totul speciale vi se deschide: de la cerneluri parfumate sau colorate la seturi de caligrafie, de la delicatese originale de ciocolaterie la seturi deco, de la design spaniol la cel finlandez, de la pachete de relaxare la truse originale de “supravietuire” in tot felul de situatii, de la obiecte de sticlarie la jucarii, de la kituri de seductie la trusele roz neconventionale cu tot felul de unelte atat de utile.

De Pasti, e mai simplu si mai frumos decat oricand sa faceti cadouri cu adevarat speciale.

 

Intrati cu inima deschisa pe www.kdo.ro si acordati-va cateva clipe de relaxare si placere admirand obiecte frumoase care se pot transforma in cadouri minunate. Si comandati ceva cu totul special pentru toate persoanele speciale din viata voastra!